Άρθρα

Άντρας και σκύλος: Πώς να κατακτήσεις την απόλυτη φιλία

Άρθρο δημοσιευμένο στο oneman.gr (22/5/2018)

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα για σένα; Γιατί τα σκυλιά μοιάζουν με τα αφεντικά τους; Eιδικοί απαντούν στις ερωτήσεις που θα χτίσουν πιο ξεχωριστή σχέση της ζωής σου.

Ένας άντρας ηλικίας 60 ετών περίμενε έξω από το χειρουργείο ενός ιατρείου ζώων. Ο σκύλος του έκανε εγχείρηση. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ο άντρας έπρεπε να μεταφέρει τον 'ασθενή'. Ήταν μία πολύ κρύα μέρα και ο ίδιος -αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα και μην έχοντας αυτοκίνητο αλλά ούτε καν μπουφάν- έπρεπε να σκεφτεί τον τρόπο προκειμένου να κρατήσει ζεστό το σκύλο και να τον επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι τους. Αυτό που έκανε, ήταν να βγάλει το πουλόβερ και το φανελάκι που φορούσε, να τυλίξει τον φίλο του, να τον κρατήσει γερά στην αγκαλιά του και να περπατήσει γυμνός μέσα στο κρύο. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να νιώθει καλά και όσο πιο άνετα γινόταν η συντροφιά του, το αγαπημένο του σκυλάκι.

Μια τέτοια είδους αληθινή ιστορία αποδεικνύει ότι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν άντρα με το σκύλο του είναι σχέση στοργής. Με γερές βάσεις, με εμπιστοσύνη και με αλληλοσεβασμό. Γιατί, όμως, ένας άντρας γίνεται μπαμπάς, μαμά και αρχηγός ενός πλάσματος που γαβγίζει και ζητάει χάδια; Γιατί οι γυναίκες πέφτουν θύματα της γοητείας τους με αποτέλεσμα να φλερτάρουν με το αρσενικό που κρατάει το λουρί; Τι κάνεις και τι δεν κάνεις όταν μοιράζεσαι την ζωή σου με ένα σκυλάκι που ξέρει να σε αγαπάει αλλά και να σε ελέγχει; Πολλά τα ερωτήματα, πολλές και οι απαντήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Επικοινωνία

  • animedica.gr
  • info@animedica.gr
  • 210 2016212
  • 210 2016212
  • ΠΑΤΜΟΥ 61 (Πλ. Κολιάτσου), Κάτω Πατήσια, Αθήνα, 11254
  • Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:30 και 18:00-20:30
    Σάββατο 10:00-12:00

Log in

create an account